Vrouw-vertelt-hoe-een-bedrijf-tijdelijke-tattoos-kan-inzetten

Hoe kun je als bedrijf tijdelijk tattoo papier inzetten bij campagnes?

Steeds vaker zien wij dat bedrijven tijdelijke tattoos inzetten voor campagnes. Het is een leuke en creatieve manier om op te vallen. Er zijn verschillende manieren waarop tijdelijk tattoo papier kan worden ingezet bij campagnes. Hieronder geven we een paar voorbeelden hoe jij als bedrijf tijdelijke tattoos kan inzetten.

Samenwerking met tattoo artiest

Een unieke manier is om als bedrijf samen te werken met een tattoo artiest. Hij kan aansprekende ontwerpen creëren die jouw klanten kunnen dragen. Dit is een manier om merkbeleving te creëren of om bijvoorbeeld een nieuw product of dienst te promoten.

Winkelcampagne

Winkels kunnen neptattoos aanbieden aan klanten die een bepaald product of dienst kopen. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door een tijdelijke tattoo te geven met het logo van het bedrijf of een boodschap die gerelateerd is aan het product of de dienst die is gekocht.

Foto's van tijdelijke tattoos op social media

Als marketeer droom je ervan dat mensen op social media jouw merk graag promoten. Dit kan door mensen uit te nodigen om een foto te delen van zichzelf met een tijdelijke tattoo van jouw bedrijf, merk of hashtag. Wees creatief, stuur de tijdelijke tattoos op en mensen zullen jouw merk online verspreiden

Event marketing en tijdelijke tattoos

Organiseer je een festival of een andere event? Je kunt als bedrijf tijdelijke tattoos aanbiedenn aan bezoekers van een festival om de beleving van het evenement te versterken. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van tijdelijke tattoos aan bezoekers als een souvenir. Daarnaast zijn tijdelijke tattoos een kosteneffectieve manier om je merk te promoten. In vergelijking met traditionele advertenties of andere promotiemiddelen zijn tijdelijke tattoos vaak veel betaalbaarder. 

In conclusie, tijdelijke tattoos zijn niet alleen een leuke gimmick, maar ook een krachtig marketinginstrument voor jouw bedrijf. Ze bieden veelzijdige mogelijkheden om je bedrijf te promoten, merkbekendheid te vergroten en je doelgroep te betrekken. Of je nu op zoek bent naar een originele manier om je volgende campagne te lanceren of simpelweg je bedrijf een boost wilt geven, tattoos kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je marketingstrategie. Durf op te vallen en laat je creativiteit de vrije loop met tijdelijke tattoos voor jouw bedrijf!