Vrouw-vertelt-3-tattoo-stijlen-voor-neptattoo-papier

Deze 3 tattoo stijlen zijn perfect voor tijdelijk tattoo papier

Wij krijgen vaak de vraag welke tattoo stijlen mensen nu het meest printen. Ons antwoord is simpel. Er zijn geen specifieke tattoo stijlen die het meest worden geprint op ons tijdelijk tattoo papier, omdat veel klanten hun eigen unieke design maken. Wel kunnen wij vertellen wat onze top 3 tattoo stijlen is om op tijdelijk tattoo papier te printen.

Traditional/oldschool tijdelijke tattoo

Oldschool stijl tatoeages kenmerken zich door grote, dikke lijnen en gedurfde arceringen. De ontwerpen zijn vaak eenvoudig met weinig detail.

De look ontstond in de jaren 1960 en 1970 toen tatoeëerders begonnen te experimenteren met nieuwe technieken. Ze creëerden een meer realistische look dan de meer abstracte tatoeages uit vorige tijdperken, die ze vaak in felle kleuren uitvoerden en net zo vaak bloemen als schedels bevatten. Men noemt Oldschool stijl tatoeages ook wel "traditioneel". Bij Talatattoo is deze stijl op tijdelijke tattoo papier, onze favoriet. 

Tijdelijke tattoo in Japanse stijl

Tatoeages in Japanse stijl zijn een Japanse culturele traditie. Ze zijn een vorm van kunst, en hun kenmerken variëren afhankelijk van het soort tatoeage waar je naar kijkt. De meest voorkomende Japanse stijl tatoeages zijn die in de traditionele Japanse stijl. Deze kenmerken zich door krachtige zwarte lijnen en een gebrek aan schaduw of kleur.

De oorsprong van tatoeages in Japanse stijl gaat terug tot de Edo-periode in Japan (1603-1868). Tatoeëren werd toen populair onder de arbeidersklasse. In die tijd lieten mensen zich tatoeëren met ontwerpen geïnspireerd op natuurvormen zoals golven, bloemen en dieren. Deze ontwerpen bracht men met zwarte inkt op de huid aan die littekens had opgelopen door handenarbeid of verwondingen. Tijdelijke tattoos in de Japanse stijl komen daarom ook mooi uit op de huid!

Neo traditional tijdelijke tattoos

Neo traditionele tatoeage is een stijl van tatoeëren die elementen van traditionele westerse tatoeages combineert met die van traditionele Japanse tatoeages.

Deze tatoeages kenmerken zich door het gebruik van krachtige contouren en vlakke kleuren, evenals de opname van Japanse motieven zoals draken, tijgers en koivissen. Het resultaat is een opvallend ontwerp dat van een afstand gemakkelijk te lezen is.

De neo traditionele tatoeage stijl werd geboren uit de wens van artiesten om een nieuwe look voor hun werk te creëren die hen zou onderscheiden van andere artiesten in de industrie. Het werd ook ontwikkeld als een alternatief voor degenen die iets anders wilden dan de typische tattoo ontwerpen die vandaag beschikbaar zijn.

Dit was onze top 3 tattoo stijlen voor tijdelijk tattoo papier. Welke spreekt jou het meeste aan?