5-redenen-voor-een-tijdelijke-tattoo

5 redenen waarom je een tijdelijke tattoo moet plakken vóór een echte tattoo

5 redenen voor een tijdelijke tattoo

Hieronder vertellen je in 5 redenen waarom je voor een tijdelijke tattoo moet kiezen.

Bij Talatattoo zijn wij groot fan van echte tattoos. Maar het plakken van een tijdelijke tattoo als proefplaatsing voor een echte tattoo zien wij als een uitermate mooie (tussen) oplossing. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om te testen hoe jouw ontwerp eruit zal zien. Je kunt kiezen of het formaat juist is en of de kleurcombinatie klopt, voordat jij besluit om het echt te maken. Met ons tijdelijk tattoo papier kan jij zelf eenvoudig thuis je tattoo ontwerpen (of laten ontwerpen). 

1. Geen spijt door plaktattoo

Een tijdelijke tattoo als proefplaatsing geeft je de kans om te zien hoe het ontwerp eruit zal zien, voordat je besluit om het permanent te maken. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele spijt. Of ontevredenheid over het ontwerp na het zetten van een echte tattoo.

2. Juiste plek tattoo plakken

Een tijdelijke tattoo geeft je de kans om nauwkeurig te bepalen hoe groot het ontwerp moet zijn en op welke plek op het lichaam de tattoo het beste uitkomt. Dit is vooral belangrijk voor grotere ontwerpen of ontwerpen die op een specifieke plek op het lichaam moeten worden geplaatst.

3. Kostenbesparing met neptattoo

Het plakken van een tijdelijke tattoo als proefplaatsing kan je geld besparen op de lange termijn. Een echte tattoo kost een hoop geld. Het verwijderen of coveren van een echte tattoo kost ook een hoop geld. Denk hier dus goed over na. 

4. Flexibiliteit bij een tijdelijke tattoo

Een tijdelijke tattoo kan gemakkelijk worden verwijderd. Dit betekent dat je de flexibiliteit hebt om de tattoo te verwijderen als je niet tevreden bent met hoe het eruit ziet.

5. Onmiddellijk resultaat bij plaktattoo

Een tijdelijke tattoo geeft je onmiddellijk resultaat, zodat je direct kunt zien hoe het ontwerp eruit zal zien op jouw huid. Dit maakt het een geweldige manier om te zien hoe het ontwerp eruit zal zien voordat je besluit om een echte tattoo te zetten.

Conclusie; 5 redenen voor een tijdelijke tattoo

De 5 redenen die hierboven zijn genoemd voor het nemen van een tijdelijke tattoo geeft de vele voordelen weer. Het biedt veiligheid, nauwkeurigheid, kostenbesparing, flexibiliteit en onmiddellijk resultaat. Het is een verstandige keuze om te overwegen voordat je besluit om een echte tattoo te zetten.