Man-vertelt-7-manieren-om-tijdelijk-tattoo-papier-te-gebruiken

7 manieren om tijdelijk tattoo papier te gebruiken

Tattoos gemaakt van tijdelijk tattoo papier bestaan al jaren. De meesten kennen het van de plakplaatjes die je vroeger als kind met een spons op je arm plakte. Bij Talatattoo weten we dat dit vandaag de dag nog steeds gebeurd. Wist je dat tijdelijk tattoo papier ook op vele andere manieren wordt gebruikt? Hieronder vertellen we 7 manieren om tijdelijk tattoo papier te gebruiken. 

1. Tijdelijk tattoo papier gebruiken als proefplaatsing voor een echte tattoo

Veel mensen gebruiken tijdelijk tattoo papier om te zien hoe een ontwerp eruit zal zien op hun huid voordat ze besluiten om een echte tattoo te laten zetten. Wij hebben hier al eens een blog over geschreven. Ben jij van plan om een echte tattoo te nemen maar twijfel je nog? Lees dan eens onze blog waarin wij jou meenemen in een uitermate mooie tussenoplossing.

2. Tijdelijke tattoo voor festivals

Tijdelijke tattoos zijn een geweldige manier om jezelf uit te drukken tijdens feesten, festivals of andere speciale gelegenheden. Het mooie aan een tijdelijke tattoo, gemaakt van tijdelijk tattoo papier, is dat je je eigen creativiteit erin kwijt kan. En weet je wat helemaal mooi is? Je kan een tof ontwerp maken wat perfect past bij je outfit! Zie je jezelf al lopen?

3. Tijdelijk tattoo papier gebruiken als mode item

Veel modeontwerpers en artiesten gebruiken tijdelijke tatoeages om hun werk te verfraaien of te accentueren. Vroeger werd er alleen gedacht aan de bekende accessoires (armband, horloge, ketting). Tegenwoordig worden plak tattoos ook steeds meer als accessoire gezien. Kijk maar eens goed om je heen. 

4. Kinderen knutselen een plaktattoo

Tijdelijke tatoeages zijn leuk voor kinderen. Vaak zie je tattoos van dino's of bekende (tekenfilm) figuren die je kan kopen bij webshops. Een trend die wij zien is dat kinderen ook zelf aan de slag gaan met het maken van hun unieke tattoo. Online zijn er genoeg programma's beschikbaar waarin je je eigen afbeelding kan ontwerpen. Sla 'm op, print 'm uit en plakken maar! Wil jij een nep tattoo voor je kind? Lees dan ook eens onze blog die wij hiervoor hebben geschreven.

5. Voor bedrijfscampagnes

Wist je dat er ook veel bedrijven zijn die tijdelijke tattoos gebruiken als marketingmiddel. Het is een leuke, ludieke en effectief middel om reclame te maken voor jouw dienst of product. Het enige wat je nodig hebt is genoeg creativiteit.

6. Tijdelijk tattoo papier gebruiken voor tattoo artiesten

Dit vinden wij de mooiste! Dit is waarom Talatattoo bestaat. Tatoeëerders kiezen er steeds vaker voor om hun klanten eerst een tijdelijke tattoo aan te bieden, gemaakt van ons tijdelijk tattoo papier. Zij geven de klant hiermee even de tijd om te wennen en na te denken zodat de klant de juiste beslissing kan nemen. Wij houden van deze beweging. Een tattoo is voor levenslang, daar moet je goed over nadenken!

7. Voor fotoshoots

Een tijdelijke tattoo is een geweldige manier om extra dimensie toe te voegen aan een fotoshoot. Veel fotograven en modellen zijn dan ook bekend met ons tijdelijk tattoo papier. Ze ontwerpen geweldige dingen, plakken het op, even cheeeeeese! en fotograferen maar.

Dit waren 7 manieren om tijdelijk tattoo papier te gebruiken. Wil je zelf ook neptattoos maken met tijdelijke tattoo papier? Kijk hier voor ons product!