Man-vertelt-hoe-je-een-tijdelijke-tattoo-aanbrengt

Hoe breng je een tijdelijke tattoo aan?

Lees hier hoe je een tijdelijke tattoo aanbrengt.

Je hebt een tijdelijke tattoo nodig voor een party, carnaval, Halloween of iets anders. Hoe breng je die aan? Hieronder vind je een video en een stapsgewijze handleiding waarin je leest hoe je een tijdelijke tattoo aanbrengt.

Bekijk onze video hoe je een tijdelijke tattoo aanbrengt

Stappenplan aanbrengen tijdelijke tattoo

1. Kies een ontwerp

Allereerst kies je een tijdelijke tattoo die je leuk vindt en die bij je stijl past. Je kunt kiezen uit veel verschillende stijlen tatoeages, waaronder kleine symbolen en grote afbeeldingen. Knip de tattoo zo nauwkeurig mogelijk uit.

2. Maak je huid schoon

Maak de huid waarop je de tijdelijke tattoo wil aanbrengen eerst schoon met een milde zeep en warm water. Verwijder eventuele olie of make-up van de huid om ervoor te zorgen dat de tattoo goed blijft plakken.

3. Verwijder de beschermfolie en plaats de tattoo op je huid

Verwijder de beschermfolie van de plak tattoo. Breng de tijdelijke tattoo op de gewenste plek op de huid. Zorg ervoor dat de tattoo goed plakt voor je verder gaat.

4. Aandrukken met een natte doek en laten drogen

Tot slot druk je de tattoo goed aan met een natte doek of een spons om ervoor te zorgen dat de tattoo goed aan de huid blijft plakken. Laat je tattoo altijd eerst drogen voordat je hem bedekt met kleding. Dit kan een paar minuten duren.

5. Bescherm de plaktattoo

Bescherm de plak tattoo met bijvoorbeeld een transparante folie om ervoor te zorgen dat deze niet beschadigd raakt. Dit is vooral belangrijk als je gaat sporten, zwemmen of douchen.

Nu weet je hoe je een tijdelijke tattoo aanbrengt en kun je genieten van je nieuwe tattoo! Bedenk wel dat de tattoo maar een paar dagen zal blijven zitten, afhankelijk van de kwaliteit van de tattoo en hoe goed je de tattoo verzorgt.

Als laatste willen we je nog meegeven dat sommige tijdelijke tattoos specifieke instructies hebben voor het aanbrengen. Lees de instructies zorgvuldig door voordat je begint met het aanbrengen van de tattoo. Als je twijfels hebt over hoe je een tijdelijke tattoo moet aanbrengen, neem dan contact op met de verkoper.