Vrouw-vertelt-hoe-lang-een-tijdelijke-tattoo-blijft-zitten

Hoe lang blijft een tijdelijke tattoo zichtbaar op mijn huid?

Je hebt een tijdelijke tattoo laten zetten, je bent er superblij mee en als je hem een paar dagen later nog even bekijkt is 'ie helaas verdwenen. Wat erg, toch? Gelukkig zet je zo weer een nieuwe. Maar hoe lang blijft een tijdelijke tattoo nu eigenlijk zitten? En hoe houd je jouw tijdelijke tattoo zo lang mogelijk goed zichtbaar? Hoe lang een tijdelijke tattoo blijft zitten hangt af van verschillende factoren.

Plaats van tijdelijke tattoo

In eerste instantie is het belangrijk om te bedenken waar je de tatoeage wil hebben. Er zijn namelijk veel verschillende plekken op het lichaam die prima geschikt zijn voor een nep tattoo. Denk bijvoorbeeld aan: arm, been, borst, buik, dij, hals (deels), knie en pols. Maar ook rug en schouder zijn mogelijk als je liever een groot oppervlak wil behangen met tijdelijke inkt! Houdt dit in gedachten: een plek waar veel wrijving is, zorgt ervoor dat je tattoo snel vervaagt.

De kwaliteit van de tijdelijke tattoo

De kwaliteit van je tattoo is ook belangrijk. Hoe beter het papier en de inkt, hoe langer het op je huid blijft zitten. Een laserprinter zorgt bijvoorbeeld voor een net wat betere kwaliteit dan een Inkjetprinter. Als je hier de keuze in hebt raden wij aan om je neptattoo te printen met een laserprinter.

Tip voor kopen tijdelijk tattoo papier

Het is belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het kopen van tijdelijk tattoo papier, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze webshop biedt tijdelijk tattoo papier van professionele kwaliteit, wat je de vrijheid geeft om te experimenteren met verschillende designs zonder je gebonden te voelen.

Als je van plan bent om een neptattoo te dragen voor een specifieke gelegenheid, zoals een feestje of een evenement, is het raadzaam de tatoeage kort voor (en ná het douchen) een gelegenheid aan te brengen, zodat hij er nog helder en duidelijk uitziet wanneer de gelegenheid plaatsvindt.