Plaktattoos-Bruiloft-Booth-Feest

Waarom de Plak Tattoo Booth het succes van jullie bruiloft zal zijn

Stel je voor: het is de dag van jouw bruiloft. De ceremonie is achter de rug, de champagne vloeit rijkelijk, en iedereen geniet van het feest. Maar in plaats van alleen de standaard Photobooth en DJ, hebben jullie iets anders bedacht om het extra leuk te maken: een Plak Tattoo Booth. Deze plaktattoos zijn niet alleen een originele bruiloft activiteit, maar ook een leuke manier om je gasten te vermaken.

Dit gebeurde precies op de bruiloft van Ellen en Dave. Zij wilden iets origineels toevoegen aan hun feest – iets wat de gasten een beetje kon verrassen. Ze besloten een Plak Tattoo Booth, ook wel bekend als Tattoo Station, te bestellen voor hun bruiloft. Ze wisten dat dit origineel bruiloft entertainment zou zijn, waar iedereen aan mee kon doen. Geen gekke gimmicks, maar gewoon iets waar iedereen iets leuks aan kon beleven.

De start van de feestvreugde

Na de ceremonie gingen de gasten naar de receptie, waar de Plak Tattoo Booth klaar stond. Mensen waren nieuwsgierig, en al snel stond er een rij. Je kon kiezen uit allerlei ontwerpen: van een kleine vlinder en een regenboogje tot grappige ontwerpen zoals rode lippen of een lolly. Voor de gasten waren de tijdelijke tattoos op de bruiloft een onverwachte, maar leuke verrassing. Het bleek een schot in de roos te zijn.

Vooral de bruidsmeisjes doken erin. Eén koos voor een subtiele bloem op haar onderarm, en een andere voor een mooie tekst op haar enkel. De Tattoo Booth werd al snel het middelpunt van het feest. Mensen lachten, maakten selfies met hun tattoos en het zorgde ervoor dat er net wat meer dynamiek in het feest kwam.

Wat deze tattoos extra bijzonder maakt, is dat ze bij veel mensen nostalgische gevoelens oproepen. Ze doen denken aan de kinderlijke vreugde van vroeger, toen het dragen van een tijdelijke tattoo uit een kauwgombalverpakking al een avontuur op zich was. Die speelse herinneringen brengen het kind in iedereen naar boven. Of je nu jong bent of al wat ouder, het aanbrengen van een plaktattoo zorgt ervoor dat iedereen zich weer even jong en zorgeloos voelt.

Iedereen doet mee

Wat het extra leuk maakte? Iedereen deed mee. De jongere gasten waren enthousiast over de tijdelijke tattoos voor het feest en zelfs de oudere gasten, die misschien in eerste instantie dachten dat het niets voor hen was, lieten zich uiteindelijk verleiden door de Tattoo Booth. Zelfs de opa van Dave, die altijd riep dat tattoos niets voor hem waren, liep even later trots rond met een stoere slang op zijn schouder.

Een ander hoogtepunt was het draai rad bij de Plak Tattoo Booth. Dit zorgde voor veel gelach onder de gasten, omdat het rad bepaalde op welk lichaamsdeel de tattoo zou komen. Het zorgde voor veel hilariteit en zelfs mensen die eerst twijfelden, konden de verleiding niet weerstaan om mee te doen. Het draai rad zorgde ervoor dat echt iedereen betrokken raakte en plezier had.

Ellen en Dave hadden het niet beter kunnen bedenken. Hun feest voelde niet alleen als een bruiloft, maar ook als een plek waar iedereen lekker zichzelf kon zijn en iets leuks kon proberen.

Een tattoo voor iedereen

De Plak Tattoo Booth zorgde voor een ontspannen sfeer en gaf de gasten de kans om iets grappigs of creatiefs te doen. En het mooie van tijdelijke tattoos op je bruiloft is dat ze weer weggaan – geen permanente beslissingen op je trouwdag dus. Toch gaf het de gasten een leuke herinnering voor de rest van de avond. En voor Ellen en Dave was het precies wat ze hoopten: een feest waar iedereen het naar zijn zin had en met een glimlach naar huis ging.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een origineel bruiloft idee dat laagdrempelig is en waar iedereen aan mee kan doen, dan is een Tattoo Station de perfecte keuze. Het is speels, grappig, en je geeft je gasten een unieke ervaring. Tijdelijke tattoos op je bruiloft zijn dé manier om een ontspannen sfeer te creëren en je feest net wat extra's te geven.

Klaar om jouw bruiloft een unieke twist te geven? Bestel nu jouw eigen Plak Tattoo Booth!

Extra tips voor jouw bruiloft

Ben je nog op zoek naar het vinden van de perfecte locatie?
Top Trouwlocaties biedt een overzicht van de mooiste trouwlocaties in Nederland. 

Wil je meer lezen over de voordelen van een Plak Tattoo Booth en hoe je een Photobooth en Plak Tattoo Booth perfect kan combineren op jullie bruiloft? Lees dan ook eens deze blogs:
DIY of kopen? De voordelen van een Plak Tattoo Booth kopen als bruiloft entertainment
Photobooth en Plak Tattoo Booth: De perfecte combinatie voor jouw bruiloft!