Man-vertelt-welke-verschillende-soorten-tijdelijke-tattoos-er-zijn

Welke soorten tijdelijke tatoeages zijn er op de markt?

Verschillende soorten tijdelijke tattoos

Al tientallen jaren bestaan er verschillende soorten tijdelijke tattoos en nog steeds zijn ze erg populair. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, gaan enkele dagen tot enkele weken mee en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Wil je iets spontaans en leuks dat niet lang blijft zitten, overweeg dan om tijdelijke tattoos te kopen! 

Hieronder vertellen we je meer over de verschillende soorten tijdelijke tattoos.  

Transfer papier tattoos

Deze tijdelijke tattoos komen in verschillende vormen en maten voor. Ze zijn gemaakt met printerinkt en het enige wat je hoeft te doen is de tattoo op je lichaam plakken, een natte doek of spons erop, en je kunt genieten van jouw nieuwe plak tattoo.

Henna tattoo

Henna is een soort tijdelijke tattoo die gemaakt is van een natuurlijke kleurstof van de bladeren van een plant. In India en Pakistan verwerken ze deze kleurstof tot inkt voor hun tijdelijke tattoos, de Henna tattoo. De tattoo tekenen ze met een pen op de huid. Henna inkt is afkomstig van een plant en daarom veilig voor de huid.

Airbrush tattoo

Airbrush tattoos brengt men aan met een airbrush machine, waardoor ze er realistisch uitzien. Ze zijn echter ook de duurste soort van tijdelijke tattoos. Omdat airbrush tattoos diep in de huid doordringen, kan het enkele dagen duren voordat ze volledig vervagen. Dit kan zowel een voordeel als een nadeel zijn, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. Sommige mensen genieten van de langdurige uitstraling, terwijl anderen de voorkeur geven aan sneller vervagende tijdelijke tatoeages.

Welke soort tijdelijke tattoo past bij jou?

Als je op zoek bent naar een leuke manier om je lichaam te versieren, dan zijn tijdelijke tatoeages een geweldige optie. De tijdelijke tattoos zijn er in veel verschillende vormen en maten, kunnen makkelijk worden gezet en ze gaan niet langer mee dan nodig. Bij Talatattoo verkopen wij tijdelijk tattoo papier waarmee jij je eigen tattoo kan ontwerpen en thuis printen. Niet zo creatief? Geen probleem. Wij verkopen ook de mooiste kant-en-klaar tattoos!